Vlucht, Vuist & Verzen

Tom Marien met Jokke Schreurs

Tom Marien (°1979) is een beloftevolle jonge auteur uit Lier, die zowel proza als poëzie schrijft. Tot nu toe staan er twee romans op zijn teller: ‘Vlucht’ en het recent verschenen ‘Vuist’. Beide romans werden uitgegeven door Manteau, en spreken zowel de jeugd als volwassenen aan. Een schrijver die bewust de grote woorden en alle moeilijkdoenerij aan de kant laat, maar die wel met een gevoelig oog en fijngescherpte pen en op eigen, charmante wijze een ode brengt aan alle mogelijke spinsels die zijn hersens kruisen. Dit zet zeker zich ook door in zijn poëzie, waarmee hij ondertussen de harten van zijn Lierse stadsgenoten al wist te veroveren.
Tom is ook een uitstekend performer die voor een publiek zijn verhalen echt tot leven weet te brengen. Een man ook die volop de grenzen van zijn taal aftast en keer op keer met nieuwe vondsten voor de dag komt, waar hij zijn publiek enthousiast van laat meegenieten.
Tom wordt muzikaal ondersteund door de u en ons welbekende gitarist Jokke Schreurs, een naam die staat als een huis. Maken jullie het mee vol ?

Neem ook een kijkje op de website van de auteur: http://marientom.blogspot.com/

 
   Alle info en reservaties: Café RoodWit, Generaal Drubbelstr. 43, Berchem (vlakbij Statiestr.) tel. 03/239 34 68