Gezien het enthousiaste onthaal bij publiek en organisatoren van ‘Een beetje liefde alstublieft?’, maakte Rebecca Stradiot met veel liefde een vervolg op haar eerste liefdesvoorstelling met de veelbelovende titel ‘Nog méér liefde!’. 

‘Nog méér liefde!’ bezingt de liefde in al haar facetten, maar gaat ook over toeval, over het verschil tussen man en vrouw, over onzekerheid en twijfel, over onschuld en gemiste kansen, over de kunst van het uitdagen en verleiden, over de kracht van suggestie, over sensualiteit en intimiteit, over passie en vervlogen herinneringen… maar bovenal over graag zien.  

Ook hier gaan proza en poëzie hand in hand met een vleugje humor met de accordeon als muzikale entr’acte.  Naast eigen teksten staan o.m. Herman De Coninck, Bart Moeyaert, Peter Verhelst, Geert De Kockere, Herman Van Veen, Rodaan al Galidi, Jacques Brel en Isabel Allende op het programma.  

‘Nog méér liefde!’ is een project waarbij muziek en woord naadloos in elkaar vervloeien.  Een hartverwarmend programma, voor alle seizoenen.

 
   Alle info en reservaties: Café RoodWit, Generaal Drubbelstr. 43, Berchem (vlakbij Statiestr.)