Sofie Dykmans
danst de Tango                                                           
klik hier voor de foto's

Met La Trampa de Venus brengen Sofie Dykmans en haar 5 muzikanten een passionele mix van mediterrane en Zuid-Amerikaanse muziek, covers van Manu Chao, liedjes uit films van Almodovar en eigen Spaanse en Italiaanse nummers. Hun meeslepende ritmes doen iedereen dansen, hun sterke vertolking van emoties laat niemand onberoerd.
La Trampa de Venus was te zien op Sfinks Festival, Zomer van Antwerpen, Gulden Ontsporing (AB), Gentse Feesten, in het Hilton hotel,..
Hun eerste cd (2004) was vaak te beluisteren op Radio 1.
http://users.skynet.be/latrampa

Sofie zong tex-mex - cajun bij Les Gazons Bleus (o.l.v. Ralph Samanta), ze zingt en acteert bij Theater Tol in Taarten en Corazon d’Oro, en is binnenkort te zien als actrice in de film The Flemish vampire.

Haar nieuwe band Sofie Dykmans combo brengt een mix van wereldmuziek, chanson en lichte popmuziek. Live wordt Sofie bijgestaan door Ramsy Irani op gitaar, Luc Van gestel op contrabas en zang, en Jan D’Hooghe op percussie.

Sofie Dykmans combo treedt op in café RoodWit met:
Sofie Dykmans: zang
Ramsy Irani: gitaar
Roman Santos (vervangt Luc Van Gestel): contrabas en zang
Jan D’Hooghe: percussie

Andere projecten van Sofie Dykmans zijn:

Sofie del Rio met het programma Uitstapjes:
Sofie Dykmans en gitarist Ramsy Irani nemen je mee van de passionele bolero naar de song, een vleugje tango, a touch of soul en jazz. Ritmische hartslagen op percussie en een swingende bass.

Sofie Sola:
De ingetogen en dan weer uitbundige stem van Sofie zingt bolero`s en chanson, bossa-nova en jazz. 

Elektrokid:
Sofie schrijft voor Elektrokid, producer-componist-DJ in de techno muziek. Hun eerste release samen heet It’s my right.
www.elektrokid.com

White Light, White Heat:
Sofie speelt rockgitaar in het project white light, white heat met Bea Van de Maat en Kloot Per W. Mysterieuze oerpunk van de late Sixties uit New York. The Velvet Underground wordt opnieuw tot leven gebracht.
www.klootperw.com