Josse De Pauw

Josse De Pauw richtte de legendarische theatergroep 'Radeis' op. Zijn toneelstukken 'Weg' en 'Larf' waren internationale successen en werden in 2000 met de Océ Podium Prijs bekroond. Hij acteerde in 'Wait until spring, Bandini', 'Hombres Complicados' en 'Iedereen beroemd'. In 2001 publiceerde hij het autobiografisch boek 'Werk', een verzameling van verhalen, anekdotes en theaterteksten, later gevolgd door nog meer van dat in 'Nog'. Hij was artistiek leider van Het Net in Brugge en van het Antwerps Toneelhuis (‘Het jaar van Josse’). Hij maakte als onafhankelijk theatermaker RUHE en Liefde/zijn handen. Binnenkort solo in het Toneelhuis met De Versie Claus.

Erik Thielemans

Eric Thielemans is een klassiek geschoold slagwerker. Van die klassieke studie stapte hij over naar de jazz- en improvisatiescène. Nieuwsgierig, experimenterend en open voor andere disciplines werkte hij samen met Ben Sluys, Olivier Tomas, Kris Defoort en.Laurent Dehors. Hij is lid van Määk's Spirit, en de helft van het beruchte duo Cola met God. Bij zijn muziektheatrale creaties hoort werk met Ned Rothenberg, Barre Phillips, Alex Waterman, Alexis Destoop , Jorgen Cassier, Barre Phillips en danseres Julyen Hamilton, en opdrachten voor de Bottelarij/KVS.
Zijn cv leest als een who’s who van de jazz en free music scene in België en ver daarbuiten. Hij hanteerde de sticks in RRAUW, We Are You met Tim Van Haemel en Roland Van Campenhout en Liefde/zijn handen.
Info: www.myspace.com/ericthielemans

Erik Thielemans drumde in Liefde/zijn handen met Josse De Pauw.
Zo onstond de goesting om wat in duo te doen. De teksten van De Pauw, met de ritmes van Thielemans. Een grensverkenning, waar percussie melodie maakt en teksten in de muziek duiken. Improvisatie tussen de lijnen, woorden die vallen op vellen. Het swingt en zingt tot punt, andere lijn, en verder.