Na de vooruitgang

Albert van Veenendaal en Tonnus Oosterhoff

Componist/jazzpianist Albert van Veenendaal en dichter/schrijver Tonnus Oosterhoff worden ieder op hun eigen gebied geroemd om hun zin naar avontuur. Grenzen tussen genres zeggen de twee niet veel.

Albert Van Veenendaal werkte niet alleen in talloze formaties (Pavlov, Planetarium, Spoon 3 etc.) maar werkt ook dikwijls met schrijvers samen. Zijn optreden met Toon Tellegen bij De Boog staat bij alle aanwezigen nog diep in het geheugen gegrift. Hij werkte ook samen met o.a. P.F. Thomése en Anne Vegter.

Tonnus Oosterhoff is onder andere bekend om zijn excursies naar andere media. Zijn op internet gepubliceerde 'bewegende gedichten' ( http://www.tonnusoosterhoff.nl/) genieten brede waardering. Hij werd bekroond met de PC Hooftprijs voor zijn in hoge mate vernieuwende poëzie gekruid met onderkoelde humor.

Bij De Boog brengen Van Veenendaal en Oosterhoff een programma dat de toeschouwer niet alleen van de ene verbazing in de andere, maar ook van de ene ontroering in de andere zal doen vallen. Met een speciale bijdrage van Marc Neys (aka Swoon Bildos).

 
   Alle info en reservaties: Café RoodWit, Generaal Drubbelstr. 43, Berchem (vlakbij Statiestr.) tel. 03/239 34 68